Varen met Maria-Lijntje

Varen met je familie, vrienden of collega’s? Met de museumboot Maria-Lijntje biedt Museum In ’t Houten Huis een aantal prachtige vaartochten aan in het waterrijke en landelijke gebied van de Eilandspolder en omstreken. Eeuwenoude droogmakerijen, ringvaarten, molens, authentiek lintdorpen en musea komen voorbij. We bieden een aantal vaararrangementen aan, divers van route, duur en prijs.  Minimaal 10, maximaal tussen de 18 en 25 personen kunnen aan boord. Voor meer informatie neem gerust contact met het museum.

Varen met passagiers in een rolstoel De Maria-Lijntje beschikt over een rolstoellift! Hierdoor is het mogelijk dat gezelschappen met één of meerdere mensen in een rolstoel toch met ons mee kunnen. We laten dan een paar banken op de steiger achter, zodat we genoeg plek hebben voor rolstoelen. Regelmatig varen we dan ook met bewoners van verzorgingshuizen. Zij vinden het vaak leuk om een eindje te varen.

Weersverwachting Als het wat minder weer is kunnen we de overdekking naar beneden laten en kun je door de ramen naar buiten kijken. Bij mooi en warm weer rollen we de overdekking op en waait de wind weer door de haren.